Professors

Gemma

Professora de ioga

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en gravat per l’Escola d’Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona.

Formada com a professora de Ioga amb Ramón Cases. Ha fet diversos cursos d’Anatomia, i cursos de tècniques corporals a l’Escola d’Expressió i Psicomotricitat.

Imparteix classes de Ioga en diferents centres, així com també cursos d’Arts Plàstiques.

 

 

Jordi

Professor de ioga

És format com a professor de ioga per Ramon Cases a l’escola de Ioga Nil, on encara hi va assíduament a practicar amb el Mestre. També segueix la pràctica iòguica de l’ensenyament que rep de Sergio Martínez i Marina Bergamin. Format en sànscrit a l’escola Devavani de la mà de Miquel Peralta, actualment imparteix sànscrit i filosofia del ioga a particulars i centres de ioga.

 

 

Ricard

Professor de Tai Txí, Chi Kung i consciència corporal.

Vaig descobrir el Tai Txí a principis de l’any 2000, i poc temps després ja vaig veure que difícilment abandonaria aquest camí. Més de disset anys després el segueixo transitant i, sortosament, encara no veig el final. Des d’aleshores no he deixat de practicar, aprendre, transmetre i meravellar-me amb aquesta manera de viure i veure la vida.
L’escola de Tai Txí que practico és la Yang. Sóc deixeble del mestre Tew Wunnag. He rebut formació de diversos professors dels quals vull fer esment: Miquel Àngel Cabrer, Juanolo Gutiérrez i Enric Mus. També m’he format en Tai Txí Chuan, Tui Shou, Chi kung i
des de fa 6 anys estic aprenent Yi Chuan.

 

Meritxell

Professora de Mindfulness

Nascuda a Barcelona, es llicència (sense massa vocació) en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Central de Barcelona acabant la llicenciatura a Módena, Itàlia.

Quan torna a Espanya, comença a treballar en diferents empreses sense sentir que aquest lloc és on li agradaria estar i es comença interessar, des de els 20 anys, en temes com el ioga, la psicologia humanística, i diferents tècniques terapèutiques. En aquest període comença a conèixer el ioga tècniques de meditació en profunditat. Per això viatja diverses vegades a l’ Índia (a partir dels 30). Ofereix també allà els seus serveis com a terapeuta en una fundació. Durant una dècada realitza diversos viatges i fins i tot hi viu una temporada.

Després de diversos anys compaginant la feina d’economista en multinacionals i empreses mitjanes amb l’estudi de disciplines humanístiques como l’Anàlisi transaccional i diferents tècniques terapèutiques (Zero Balancing, Reiki, magnified Healing, Arquetips, sanació TagdrolKineseologia, Theta Healing etc), decideix abandonar el treball a les empreses i crear amb una sòcia, la seva pròpia empresa de serveis de benestar a las empreses, Kena.
Kena ofereix diferents tècniques de benestar i serveis a les empreses i col·labora amb empreses com: General Electric, Font Vella, i altres.
També comença a fer cursos d’Anàlisi Transaccional en La Universitat privada de Catalunya Blanquerna; adreçat a un públic de professores i psicòlegs; i en centres de creixement personal, cursos com intel·ligència emocional, gestió de l’estrésMindfulness
Actualment la seva feina es centra en fer formacions per a empreses i centres, i atendre en consulta privada a particulars.